A Szféra-Tisza Kft.

Kedves Látogató!
Örömünkre szolgál, hogy felkereste weboldalunkat!
Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Szféra-Tisza Kft.-t, amely immár közel 30 éve tevékenykedik a PR, marketing, kommunikáció világában, számos sikeres projekttel és elégedett ügyféllel a háta mögött.

Az elmúlt évtizedek során szerzett tapasztalatunk és szakértelmünk révén kiemelkedő szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek.
Kommunikációs szolgáltatásaink kiterjednek a stratégiai tervezéstől az üzenetkialakításon át a tartalommarketingig. Szakértőink segítenek az ügyfeleinknek a hatékony kommunikációs stratégiák kidolgozásában, a közönséggel való kapcsolattartásban, valamint az online és offline platformokon történő jelenlétben.
PR szolgáltatásaink segítségével elősegítjük ügyfeleink hírnevének építését és megőrzését. Tapasztalt csapatunk hatékony médiakapcsolatokat épít, és célzott kommunikációt valósít meg az ügyfelek célközönségével. Az ügyfelek pozitív képének megteremtése és fenntartása érdekében proaktív megközelítést alkalmazunk, és stratégiáinkat az ügyfelek egyedi igényeihez igazítjuk.
Rendezvényszervezés terén cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a különböző típusú események lebonyolításában. Legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatóról vagy üzleti találkozóról, profi csapatunk gondoskodik arról, hogy az események sikeresen megvalósuljanak. Minden részletre odafigyelünk, hogy ügyfeleink elvárásainak megfelelően valósítsuk meg az eseményeket.
Sajtókapcsolataink kiépítésével és fenntartásával segítjük ügyfeleinket a média megjelenésének optimalizálásában. Tapasztalt szakembereink szoros kapcsolatot ápolnak a sajtóval és a médiumokkal, és segítenek ügyfeleinknek kiemelkedő nyilvánosságot és médiajelenlétet elérni. Az ügyfelek sikeres médiastratégia kidolgozásában és a fontos sajtóesemények koordinálásában is támogatjuk őket.
Büszkék vagyunk arra, hogy 30 éve nyújtunk kiemelkedő szolgáltatásokat ügyfeleinknek. Folyamatosan törekszünk az innovációra és az ügyfeleink számára legjobb eredmények elérésére.
Ha professzionális, megbízható és hatékony kommunikációs megoldásokra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.